Sötsaker från Ingå | Makeisia Inkoosta

Karamellitehdas lähelläsi!

Caramillan makeiset valmistetaan käsin pienessä karamellitehtaassa Inkoossa. Arvostamme korkealaatuisia raaka-aineita ja haluamme tarjota maukkaita ja tarkkuudella valmistettuja tuotteita asiakkaillemme. Aidon makuelämyksen saavuttamiseksi pyrimme välttämään keinotekoisia lisä- ja väriaineita.

Caramillan valikoimaan kuuluu muun muassa vanhanaikaisia kovia karamelleja sekä eri makuisia pehmeitä toffeita ja uusien tuotteiden luominen on jatkuva prosessi.

 

Nautinnollisia hetkiä toivottaen,

Camilla

Meidän valikoima

”It´s always time for candy”

Karamellit

Caramillan karamellit valmistetaan käsityönä korkealaatuisista raaka-aineista aidon makuelämyksen saavuttamiseksi.

Karamellien kaunis pakkaus tekee tuotteesta oivallisen lahjan ja pakkausta voi myös räätälöidä yrityksille vaihtamalla logo yrityksen omaan logoon.

Kermakaramelli sisältää laktoositonta kermaa mutta kaikki muut karamellit sopivat myös vegaaneille. Kaikki tuotteet ovat gluteenittomia.

Toffee

Caramillan toffeet keitetään pitkään ja maltilisesti saavuttaakseen ihanan pehmeän ja tasainen maun silkinpehmeällä koostumuksella.

Salmiakkitoffee saa makunsa Caramillan omasta intiaanisalmiakista ja minttutoffee maustetaan piparminttuöljyllä. Kaikki vaiheet keitosta pakkaamiseen tehdään käsityönä.

Toffeet ovat laktoosittomia sekä gluteenittomia eikä sisällä keinotekoisia väri- tai lisäaineita.

Karamelleja voi ostaa joko suoraan tuottajalta tai jälleenmyyjiltä.

Ota yhteyttä

5 + 8 =

Osoite

Eteläinen Salontie 45, 10210 Inkoo

Soita

+358 50 347 2648

Sähköposti